TRAILERS

Killer Klowns From Outer Space The Game Preview

ORIGINAL SOURCE LINKJe hebt het misschien nooit gezien, maar je hebt er ongetwijfeld over gehoord en nu komt er zelfs een game van. Wij struinden de Gamescom af om jou hierover meer te vertellen in de Killer Klowns From Outer Space The Game preview.

Killer Klowns From Outer Space is een cult-horror film uit 1988 geregisseerd door Stephen Chiodo. Het verhaal speelt zich af in Crescent Cove Amerika. Het stadje wordt flink opgeschud wanneer er ineens een UFO landt die wel heel erg op een circustent lijkt. Lang verhaal kort zijn het buitenaardse wezens die op clowns lijken en mensen in suikerspinnen omwikkelen. Zodra iemand in een suikerspin zak zit wordt ie langzaamaan vloeibaar en drinken de clowns hem op met een rietje. Een geniaal recept voor een avondje lachen.

Dat was natuurlijk de film, maar hoe maak je daar een game van? Laat dat maar aan de mensen over die aan de game Friday the 13th ook hebben gewerkt en daarmee nu hun eigen studio hebben opgezet. Killer Klowns From Outer Space The Game is een survival horror game met asynchrone multiplayer. In de basis ziet de gameplay er alsvolgt uit: zeven normale spelers moeten het opnemen tegen drie Killer Klowns. Waarbij de zeven spelers kunnen kiezen uit verschillende classes en achtergronden, geldt dat voor de Klowns net zo. De Klowns hebben echter ook een scala aan gadgets en perks beschikbaar om zo hun slachtoffers de stuipen op het lijf te jagen. De game zal zich op het begin in de jaren ’80 afspelen, maar zal verschillende tijdperken kennen in de verschillende maps die verkrijgbaar zullen zijn bij launch en daarna.

Killer Klowns From Outer Space The Game moet ergens in 2023 gaan verschijnen en zal verkrijgbaar zijn op Windows PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X | S.

Check http://www.gamekings.tv voor je dagelijkse dosis video games, films en lifestyle.

▶︎ Subscribe hier op ons kanaal: http://bit.ly/GKsub

▶︎ Get Premium, Support Gamekings: http://bit.ly/GKpremium

▶︎ Volg ons op Social media!

Instagram: http://bit.ly/GKinsta

Twitch: http://bit.ly/GKtwitch

Facebook: http://bit.ly/GKfcb

Twitter: http://bit.ly/GKtwitter

#Gamekings #killerklownsfromouterspace #gamescom

Original Source Link

  • You must be logged in to reply to this topic.

Related Articles

Back to top button